Wat wil je bereiken met je website...

Wat wil je bereiken
met je website...

FFFECT bouwt niet ‘zomaar’ even een website. Het is echt niet zo dat we jouw oplossing even achteloos uit onze mouw schudden. Integendeel. Form Follows Function. En dus gaan we eerst met je om tafel zitten om samen helder te krijgen wat je nu precies wilt. Wat wil je met je site bereiken? Hoe past dat in de rest van je plannen? Welke data zouden wel eens interessant voor je kunnen zijn?
Wel of geen CMS, wel overwogen keuze

Wel of geen CMS,
wel overwogen keuze

Als we gaan samenwerken, moet dat ook leuk zijn!

Filosofie

Natuurlijk is het plaatje belangrijk. De uitstraling. De look & feel die bij jouw bedrijf, jouw product of dienst moet passen. Maar op de allereerste plaats komt het doel van de website die we gaan maken.

Het doel, de beoogde functie, de gebruiker én de verwachtingen staan bij FFFECT centraal. Voor de lange termijn uiteraard, want je wilt vooruit kunnen. Als dat allemaal helder is, kunnen we de functionaliteiten in kaart brengen, om dat vervolgens te vertalen naar een ijzersterk ontwerp. Form Follows Function.

Als je besluit om vanuit deze filosofie met ons te werken, kun je niet achterover leunen in je luie stoel en afwachten tot wij je website komen opleveren. Jij zult ons duidelijk moeten maken wat je nu eigenlijk wilt bereiken. FFFECT verwacht dan ook betrokkenheid van jou en je team. Een uitgesproken mening. En vooral een positieve houding. Want als we gaan samenwerken, moet dat ook leuk zijn!

Team FFFECT

Het FFFECT team bestaat uit vrij jonge mensen. Yep … de veelbesproken generatie Y. Millennials die web-denken, web-leven, web-zijn. Die allemaal betrouwbare, slimme en functionele code schrijven. En nope … we dragen geen zwarte kleding en koptelefoons.

FFFECT
werkt voor...
Some Neo style coding
Some Neo style
coding..
Get in
contact
Facebook Instagram LinkedIn